top of page

Welkom bij Mille Paste

Mille Paste Italiaans restaurant heet u van harte welkom.

Al meer dan 20 jaar ontvangen wij u graag in ons restaurant midden in de Kempen waar menig Italiaan een stukje "thuis" komt beleven. Zoals de meeste mensen genieten wij heel graag van goed eten. Heerlijke maaltijden starten wat ons betreft met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.


Wij zoeken onze producten met zorg en werken alleen met door ons speciaal geselecteerde verse groente, vis en vlees in combinatie met onze heerlijke huisbereide sauzen. Laat u verleiden door creativiteit, innovatie en authentieke smaken. Altijd vers en vooral delizioso!

Na een klassieke Franse-Keuken opleiding nam Chef Wim Verachtert een extra training in internationale specialiteiten. Afsluitend heeft Wim stage gelopen in Scholteshof bij Roger Souvereyns. Volgend op zijn specialiteiten opleiding heeft Wim 3 jaar ervaring opgedaan in Zwitserland voordat hij aan zijn droom begon, Mille Paste.


Sinds 1995 zwaait Wim de scepter in zijn eigen Italiaans restaurant waar hij zich steeds verder verdiept in de wereld van pasta en pizza. Hij laat zich daarbij altijd inspireren door het seizoen.
​Bij Mille Paste serveren Wim en partner Sophie naast de traditionele Italiaanse gerechten die niet alleen de kwaliteit en versheid van de producten benadrukken, eveneens seizoens gebonden gerechten waarin hij zijn persoonlijke creativiteit laat zien.

Wilt u na een heerlijk diner uw auto laten staan en genieten van een comfortabele nachtrust klik dan hier.

bottom of page